POSTQUAM SLIM EXPERT formula silhoute 10 x 25 мл

.
На склад
SKU
89190
Промо цена 117,15 лв. Редовна цена 330,54 лв.

Експертна формула за отслабване

POSTQUAM SLIM EXPERT formula silhoute 10 x 25 мл

Хранителна добавка на POSTQUAM

Експертна формула за отслабване. Хромът допринася за поддържането на нормални нива на кръвната захар. Цинкът допринася за нормалния метаболизъм на мастните киселини. Тиамин (B1) допринася за нормалния енергиен метаболизъм. Витамин С подобрява усвояването на желязото. Рибофлавин (B2) допринася за поддържането на червените кръвни клетки при нормални условия. Витамин B12 допринася за нормалното образуване на червени кръвни клетки. Фолатите допринасят за нормалното функциониране на имунната система. Зелен чай: Намалява кожните мазнини. Кофеинът помага за метаболизма на мазнините. Цинкът допринася за нормалния метаболизъм на мастните киселини. Тиамин (B1): допринася за нормалния енергиен метаболизъм.

Приемайте 1 дневна доза, директно или смесена с вода. Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Разклатете преди прием (образуването на утайка се дължи на концентрацията на естествени съставки и не влияе на качеството на формулата).

Да се съхранява на сухо, хладно място и без светлина. Да се ​​пази извън обсега на деца. Не е предназначен за лица под 18 години. Винаги се консултирайте с вашия терапевт, преди да приемате хранителни добавки, особено ако приемате някакви лекарства, бременна сте или имате някакво заболяване. Този продукт не трябва да се използва като заместител на балансираното хранене и здравословния начин на живот. Страничните ефекти са редки, но ако забележите нежелани реакции, свържете се с вашия терапевт.

Повече информация
Баркод: 8432729045901
Пол: Жена
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:POSTQUAM SLIM EXPERT formula silhoute 10 x 25 мл
Вашият рейтинг
 

Безплатна доставка

за поръчка над 79 лв.*
 

Време за доставка

5-7 работни дни

Право на връщане

90 дни

Начин на плащане

Кредитни карти, Easypay

630 Най-добри марки

Оригинални продукти

* За поръчки до 2 кг

POSTQUAM SLIM EXPERT formula silhoute 10 x 25 мл