Доставка

» Всички поръчки на стойност над 79 лв. се доставят с БЕЗПЛАТНА доставка*. За поръчки под 79 лв. цената за доставка започва от 5.30 лв. и се калкулира на база теглото на поръчаните продукти. 

» Доставката на поръчаните стоки се осъществява чрез куриер до посочен от Потребителя адрес за доставка на територията на Република България. Доставката е за сметка на Потребителя, освен ако поръчката не отговаря на условията за БЕЗПЛАТНА доставка.

» Преди изпращане на поръчаната стока THE SCENTS има право да се свърже с Потребителя на посочения от него телефон, с цел уточняване на детайли за поръчката и/или доставката.

» THE SCENTS не носи отговорност за неизпълнение на поръчка в случаите, когато Потребителят е посочил неверни, непълни и/или неточни лични данни, включително когато е посочил непълен, неточен или фиктивен адрес или телефон.

» Срокът за доставка е приблизително 5 до 7 работни, като за поръчки, направени след 12:00 часа, се зачита следващия работен ден. Срокът е приблизителен и THE SCENTS не поема задължение за спазването му. При празници, особено в периода на Коледните празници, срокът за доставка, се увеличава. 

 

* Важи за тегло на поръчаните продукти до 2 кг

 

Безплатна доставка

за поръчка над 79 лв.*
 

Време за доставка

5-7 работни дни

Право на връщане

90 дни

Начин на плащане

Кредитни карти, Easypay

630 Най-добри марки

Оригинални продукти

* За поръчки до 2 кг