Доставка

» Всички поръчки на стойност над 79 лв. се доставят с БЕЗПЛАТНА доставка*. За поръчки под 79 лв. цената за доставка започва от 5.30 лв. и се калкулира на база теглото на поръчаните продукти. 

» Доставката на поръчаните стоки се осъществява чрез куриер до посочен от Потребителя адрес за доставка на територията на Република България. Доставката е за сметка на Потребителя, освен ако поръчката не отговаря на условията за БЕЗПЛАТНА доставка.

» Преди изпращане на поръчаната стока thescents.bg има право да се свърже с Потребителя на посочения от него телефон, с цел уточняване на детайли за поръчката и/или доставката.

»„The Scents" не носи отговорност за неизпълнение на поръчка в случаите, когато Потребителят е посочил неверни, непълни и/или неточни лични данни, включително когато е посочил непълен, неточен или фиктивен адрес или телефон.

» Срокът за доставка е приблизително 2 до 6 работни дни за поръчки, направени до 11:00 часа. При извънредни обстоятелства „The Scents" си запазва правото да удължава срока за доставка, като своевременно информира за това Потребителя.

 

* Важи за тегло на поръчамите продукти до 3 кг

 

Безплатна доставка

за поръчка над 79 лв.*
 

Време за доставка

4-6 работни дни

Право на връщане

90 дни

Начин на плащане

Сигурно онлайн плащане

630 Най-добри марки

Оригинални продукти

* За поръчки до 3 кг